مشاوره مالیاتی در بناب
بیشتر موسسات و برخی شرکت های نوپا از نحوه پرداخت و قوانین مالیاتی آگاهی لازم را ندارند. در حالی که باید مالیات بپردازند و محاسبات و انجام مشاوره مالیاتی در بناب از ضروریات فعالیت اقتصادی است. برون سپاری خدمات مالیاتی از راه های کم کردن هزینه های جاری و استفاده بهینه از زمان است. چون پیدا کردن نیروی با سابقه و متخصص برای هر سازمانی سخت، زمان بر و پرهزینه است.
بنابراین راه حل مناسب بهره گیری از خدمات شرکت های خدمات مالیاتی است که با تجربه کافی در کمترین زمان خدمات مالیاتی شما را انجام خواهند داد. و مشاوره های لازم را نیز به شما ارائه خواهند داد. اما خدمات و مشاوره مالیاتی در بناب شامل چه مواردی می باشد؟ برای آشنایی با این خدمات با این مقاله همراه باشید.
تنظیم اظهارنامه عملکرد دوره مالی، مشاوره مالیاتی در بناب
اظهارنامه عملکرد دوره مالی نوعی اظهارنامه است که اشخاص حقیقی و حقوقی پس از محاسبه تمام سود و زیان خود در معاملات و رخداد های مالی آن را تنظیم می کنند و مطابق آن بایستی ۲۵ درصد سود خود را مالیات بپردازند. به این ترتیب اشخاص حقوقی که هرگونه شغل و درآمدی دارند بر اساس ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم و اشخاص حقوقی و شرکت ها طبق ماده ۱۱۰ قانون مالیات های مستقیم برای انجام این قسمت از مشاوره مالیاتی در بناب باید در موعد مقرر سال مالی اقدام نمایند.
اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده
مالیات بر ارزش افزوده در واقع مالیات مصرف کننده کالا است که شرکت ها و موسسات موظف هستند آن را از مصرف کننده دریافت و به سازمان امور مالیاتی کشور پرداخت کنند. نحوه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده به این شکل است که سالانه بصورت درصدی ثابت از طرف سازمان امور مالیاتی کشور تعیین می شود. و شامل ۲ قسمت مجزا به اسم های مالیات و عوارض می شود. که هنگام پرداخت بوسیله موسسات به ۲ حساب مجزا واریز می شود.
اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده شامل ۲ قسمت است که بخش اول شامل اطلاعات فروش و صادرات و در واقع مالیات های دریافتی است. و بخش دوم شامل خرید و واردات و در واقع مالیات های پرداخت شده است. مبلغی که بایستی به سازمان امور مالیاتی کشور پرداخت شود مساوی با مالیات های دریافتی منهای مالیات های پرداختی می باشد. موسسات برای انجام این خدمات مالیاتی باید هر فصل اقدام نمایند و اظهارنامه را تکمیل کنند.
تنظیم لیست مالیات حقوق
تمامی افرادی که به هر نحوی مشغول به کار هستند و حقوق و مزایا می گیرند و بیمه تامین اجتماعی برای آن ها لحاظ می شود بایستی بخشی از حقوق خود را بعنوان مالیات حقوق به وزارت اقتصاد و دارایی پرداخت کنند. میزان مالیات حقوق متفاوت می باشد. و در طول هر سال به کافرمایان کشور طی بخشنامه هایی ارسال می شود. و کارفرمایان موظف هستند این خدمات مالیاتی را در قبال کارکنان خود انجام دهند و مبلغ آن را از حقوق آنها کسر کنند و به حساب وزارتخانه واریز نمایند.
طبق ماده ۸۶ قانون مالیات های مستقیم مودیان باید به صورت ماهانه این مبلغ را به حساب وزارت اقتصاد و دارای پرداخت کنند و مهلت ۳۰ روزه برای انجام این خدمات مالیاتی دارند. به طوری که در نیمه اول سال که ماه ها ۳۱ روزه می باشند پرداخت در روز سی و یکم ماه مجاز نمی باشد و مشمول جریمه می شوند. انجام این خدمات مالیاتی هم به صورت دستی هم به صورت الکترونیکی انجام می گیرد.
ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم
طبق این ماده، مودیان حقیقی و حقوقی باید لیست معاملاتی خود را در آخر هر فصل به سازمان امور مالیاتی ارائه کنند. مالیات بر اساس نحوه تعلق به کالاها به ۲ دسته مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می شود. طبق تعریف، مالیات مستقیم مالیاتی در بناب است که پرداخت کننده نمی تواند آن را به دیگری انتقال دهد و شامل مالیات بر درآمد اشخاص، مالیات بر دارایی، مالیات بر ارث و غیره است. مالیات غیر مستقیم با واسطه از شهروندان گرفته می شود و شامل مالیات بر واردات و معاملات و کالاها می شود.
صورت معاملات فصلی، مشاوره مالیاتی در بناب
سازمان امور مالیاتی برای رعایت حال مودیان و افراد موظف به پرداخت مالیات در ماده ۱۶۹ قانون مالیات مستقیم صریحا آورده است:
- هر شرکتی اعم از خصوصی و دولتی که معاملاتی انجام می دهد باید صورت معاملات خود را حداکثر تا یک ماه برای سازمان امور مالیاتی ارسال کند. ارسال این صورت معاملات هم به صورت دستی و کاغذی و هم به صورت الکترونیکی میسر است. مهمترین مسئله توجه به مهلت ارسال این مدارک می باشد.
- معاملاتی که مبلغ آنها تا ۱۰ درصد میزان تعیین شده باشد جزو معاملات کوچک حساب می شوند برای انجام خدمات مالیاتی و ارسال آنها تا ۳ ماه مهلت وجود دارد.
- مسئله مهم دیگر دریافت کارت اقتصادی و شماره آن است که از مدارک لازم هنگام ارسال صورت معاملات فصلی میباشد. بدون دریافت کارت اقتصادی هیچ مدرکی از سوی سازمان امور مالیاتی کشور پذیرفته نمی شود.
- ارسال دیرهنگام مدارک مشمول جریمه ۱۰ درصدی از معامله ای که مدرک آن دیر ارسال شده خواهد بود. همچنین استفاده از کارت اقتصادی دیگران یا استفاده از شماره اقتصادی جعلی مشمول جریمه ۲۰ درصدی از مبلغ معامله خواهد شد.
مهمترین خدمات مالیاتی که مورد نیاز شرکت ها و موسسات می باشند به طور خلاصه در این مقاله به آنها اشاره شد. حال اینکه هر کدام از این موارد دارای پیچیدگی ها و تبصره های مخصوص به خود است که فقط افراد با تجربه از پس آن برمی آیند. اگر وقت کافی ندارید و یا هزینه استخدام نیروی کاربلد زیاد است به شرکت هایی که برای انجام این خدمات و مشاوره مالیاتی در بناب تخصصی شده اند مراجعه نمایید. در این زمینه می توانید با شرکت حسابداری و حسابرسی تبریز تکس در ارتباط باشید.
افزودن دیدگاه