یکی از دغدغه های مدیران شرکت ها و صاحبان کسب و کار های مختلف انجام گرفتن اصولی و البته درست فرایند های حسابداری و مالیاتی آن ها می باشد. مشاوره مالیاتی به اصناف می تواند نه تنها اصناف و دارندکان کسب و کار را از متحمل شدن مالیات های مضاعف دور کند بلکه می تواند سبب دست یابی آن ها به سود و موفقیت قابل قبولی شود.
مشاوره مالیاتی به اصناف
امروزه به جهت افزایش رقابت در میان کسب و کار ها و همچنین تصویب شدن قوانین مختلف مالیات برای کسب و کار های مختلف لازم است موارد مالیاتی و همچنین حسابداری به اصولی ترین شکل ممکن انجام گیرد تا صاحبان و مدیران کسب و کار ها بتوانند به سود مورد نیاز و قابل قبول دست پیدا کنند و از مرتکب شدن به جریمه های مالیاتی و تحمیل شدن به مالیات های سنگین و مضاعف بپرهیزند. به علاوه از آن جایی که رقیب ها در بازار های مختلف روز به روز در حال افزایش هستند، دارا بودن مدیرانی که آگاهی کافی و درستی در زمینه سیستم های حسابداری مالیاتی می باشند می تواند به تصمیم های آگانه مجموعه مورد نظر در زمان های مختلف بیانجامد. از این رو بههمندی از مشاوره مالیاتی به اصناف از دغدغه های مدیران شرکت ها و همچنین دارندگان شغل های مختلف می باشد. با بهره مندی از مشاوره مالیاتی اصناف اصولی می توانند به سود عالی و رشد شغل و فروش محصولات و یا درخواست کننده های خدمات خود کمک کرده و ارزش سهام مجموعه خود را نیز افزایش دهند.
وظایف مشاوران مالیاتی مشاغل چیست ؟
افرادی که در حوزه مشاوره مالیاتی اصناف فعالیت دارند، مشاوران مالیاتی و حسابدارانی هستند که با الزامات مالیاتی کشور آشنا بوده و تسلط کافی به قوانین مالیاتی کشور دارند. یکی از وظایف مهم این مسئولین در قبال شرکت ها و اصنافی که از آن ها درخواست همکاری می کنند، تنظیمات مالیاتی، گزارش دهی مالیاتی قابل قبول سالانه می باشد. به علاوه این افراد ملزم هستند تا بر اساس درآمد و همچنین خرج کسب و کار مورد نظر، میزان مالیات بر درآمد (Income Tax) را نیز محاسبه و گزارش دهند. تنظیم کردن مالیات بر ارزش افزوده نیز از دیگر وظایف افراد فعال در زمینه مشاوره مالیاتی به اصناف می باشد که به مدیران یاری می رسانند تا برنامه ریزی مالیاتی خود را بر اساس آن تنظیم نمایند. مشاوران حرفه ای در صورتی که کسب و کار شما از مزایای مالیاتی بتواند بهرمند شود را نیز لازم است به شما گزارش دهد. مزایای مالیاتی در تعدادی از کشور ها برای برخی از صنف های کوچک، سرمایه گذاری های حوزه های خاص و سهام داری ها شامل می شود مثلا این عزیزان ممکن است شامل مالیات کمتری شوند. از وظایف دیگر مشاوران مالیاتی اصناف و مشاغل می توان به مشارکت در برنامه های مالیاتی دولت نیز اشاره کرد. مشاوره مالیاتی اصناف به عزیزانی که این مسئولیت را دارا می باشند ملزم می کند که بررسی های لازم را انجام دهند تا در صورتی که برنامه های مالیاتی خاصی در کشور وجود دارد – همچون برنامه های تسهیلاتی مالیاتی برای ایجاد شغل، تخصیص منابع مالیاتی به بخشهای خاص اقتصادی و … – که به مدیران کمک کند بهره وری مالیاتی بیشتری شامل حال آن ها شود.
مشاوره مالیاتی اصناف با قوانین جدید کشور
آگاهی و به روز بودن نسبت به قوانین مالیاتی جدید کشور نیز از دیگر وظیفه های مشاوران می باشد. به این جهت که امکان تغییر مکرر قوانین مالیاتی وجود دارد، یک مشاور مالیاتی باید با به روز کردن اطلاعات خود و آگاهی کافی از شرایط جدید کشور به برحورداری اصناف از حداکثر بهره وری از مزایای مالیاتی را ممکن کند. این وظایف تنها گوشه ای از امکانات ارائه شده در مشاوره مالیاتی اصناف است که با انخاب مراکز معتبر و دریافت مشاوره های درست و سودمند، می توانید به رشد و موفقیت کسب و کار خود کمک کنید و در جهت قانون مالیاتی اصولی کشور به کسب و کار خود رشد دهید اما عکس این موارد نیز ممکن است. زمانی که شما به سراغ مشاورانی می روید که اطلاعات نادرست و یا نا کافی دارند و یا بررسی های لازم درباره قوانین جدید را انجام نداده اند و یا درباره کسب و کار شما اطلاعات نافی دارند، نه تنها نمی توانند مشاوره مالیاتی اصناف مختلف را به درستی انجام دهند بلکه ممکن است شما را گمراه نموده و شما را مرتکب مواردی مثال دیرکرد مالیاتی و جریمه های دولتی نیز نمایند.
افزودن دیدگاه