وظایف-وکیل-مالیاتی

وظایف وکیل مالیاتی

وظایف وکیل مالیاتی

یکی از سخت ترین قسمت ها در مالیات، واقف بودن بر قوانین مرتبط و مقررات اعمال آن قوانین و راه های اقدام و رعایت موارد ظریف و حساب شده از سوی پرداخت کنندگان مالیات می باشد. به این علت که از وظایف وکیل مالیاتی خوب با  آشنایی و آگاهی به این امور و داشتن تجربیات ارزشمند در این مورد همه ی تلاش خود را می کند. تا به بهترین نجو در رساندن مردم به خواسته ها و مشکلاتشان کمک نماید و گره کاریشان را حل کند.
با توجه به این که قوانین مالیاتی هر روز در حال تغییر است. و افراد حقیقی یا حقوقی از این تغییرات مطلع نمی باشند، یکی از ضرورات یک موسسه و یا شرکت در اداره و کنترل به موقع امور مالی و حسابداری آن، وجود وکیل مالیاتی ماهر می باشد. که در مورد امور مالیاتی، مالی، تهیه اظهارنامه و تحویل به موقع آن از بروز جریمه های مالیاتی به منظور شرکت شما جلوگیری نماید.

مالیات چیست؟

مالـیات، به معنای یک نوع هزینه اجتماعی می باشد که آحاد یک ملت در حوزه بهره‌ برداری از امکانات و منابع یک کشور موظف می باشند آن را پرداخت کنند. تا توانایی‌ های جایگزینی این امکانات و منابع امکان پذیر شود. مالیات در حقیقت انتقال بخشی از درآمد‌ های جامعه به دولت یا قسمتی از سود فعالیت‌ های اقتصادی می باشد که نصیب دولت می‌ گردد، به این دلیل که ابزار و امکانات دستیابی به درآمد و سود‌ ها را دولت فراهم گردیده است.
در واقع دولت‌ ها جهت جبران هزینه‌ های خدماتی که برای شهروندان انجام می‌ دهند. از راه وضع مالیاتی اقدام می نماید. البته بایستی توجه کنید که هدف از وضع مالیاتی برای اکثر کشور‌ها جبران هزینه نمی باشد، به این علت که از راه مالیات نقدینگی دچار تغییرات می‌ گردد که پس از جبران هزینه اصلی ترین عامل وضع مالیاتی می باشد.

وظایف وکیل مالیاتی

صاحبان کسب و کار و مدیران شرکت ها همواره به منظور اینکه بتوانند فعالیت های تجاری، بازرگانی و بازاریابی خود را در مسیری امن و بدون زیان های مالی هدایت کنند. نیازمند مشاوران و وکلای مالیاتی ماهر می باشند تا مسیرهای پرپیچ و خم قانون مالیاتی را بدانند.

وکیل مالیاتی بایستی تسلط کامل بر قوانین مالیاتی روز کشور داشته و با تمام بخشنامه ها و تبصره ها آشنایی کامل داشته باشد. از جمله ویژگی های خیلی مهمی که وکیل مالیاتی خوب باید دارا باشد شامل موارد زیر است:

وظایف وکیل مالیاتی

آشنایی با قوانین مالیات

مالیات توسط قانون و دولت مشخص می گردد. نرخ مالیات در واقع مبلغی است که یک شرکت یا یک شخص باید نسبت به پرداخت آن در زمان قانونی اقدام نماید. نرخ مالیات بر اساس اطلاعات و جزئیات مفصلی تعیین می شود و نمیتوان مبلغ ثابتی را برای آن در نظر داشت. هنگامی که نظام مالیاتی حاکم، یک نظام مالیاتی کارآمد باشد.

مالیات بر اساس توانایی حقیقی مالیات دهندگان تعیین می شود تا پرداخت مالیات به عاملی برای ورشکسته شدن یک کسب و کار منجر نگردد. در یک نظام مالیاتی کارآمد نرخ مالیاتی که برای اقشار غنی مشخص می گردد باید سنگین تر از نرخ مالیاتی باشد که از اقشار کم درآمد دریافت می گردد.
وکلای مالیاتی ماهر با بهره گیری از دو دانش پشتیبانی مالیاتی و دادرسی مالیاتی و با تکیه بر تجربیات خود شرکت ها و موسسات شما رو در مواجهه با مالیات های سنگین پشتیبانی می نماید. شرکت شما جهت مواجهه با قوانین سرسختانه سازمان مالیاتی کشور نیاز به وکلایی دارد که آشنایی کامل با دو وظیفه خطیر خود یعنی پشتیبانی مالیاتی و دادرسی مالیاتی داشته باشند.

آگاهی کامل بر قوانین مالیاتی و تامین اجتماعی

از وظایف وکیل مالیاتی خوب این است که بر قوانین تامین اجتماعی و قوانین مالیاتی اشراف کامل داشته باشد. تا بتواند در مورد هر مسئله ای که ایجاد می گردد. راه حل منطقی و درست را از دل قوانین استخراج کند. و همینطور با مشاوره حقوقی مالیاتی به موقع از بروز بسیاری از مشکلات آتی پیشگیری نماید.

فن بیان قوی و گیرا

یک مشاور مالیاتی خوب بایستی فن بیان قوی و گیرایی داشته باشد به این دلیل برخی از مواد و مستندات قانونی نیاز به تفسیر و توضیح داشته. و وکیل مالیاتی خوب وکیلی می باشد که بتواند با توضیح و تفسیر قوی و گیرا از حق موکل خویش به بهترین نحو ممکن دفاع نماید. همچنین فن بیان قوی در مشاور مالیاتی نیز خیلی حائز اهمیت است. به این علت که مشاوره گیرنده را بطور کامل نسبت به موضوع آگاه می نماید و از مشکلات آتی جلوگیری می نماید.

 

وظایف وکیل مالیاتی

تجربه کاری

تجربه در هر رشته ای نقش به سزایی را ایفا می کند، چه بسا یک وکیل مالیاتی علم و دانش حقوقی خوبی نیز داشته باشد. ولی به دلیل عدم تجربه کافی در اثنای کار، دچار مشکل شود. و همین موضوع ممکن است زمان و هزینه موکل را تلف کند. ولی مطمئنا وکیلی که تجربه کاری بیشتری دارد. به سهولت میتواند در روند دادرسی وارد عمل شود. از این رو تجربه کاری نقش بسیاری در عمل و نتیجه بخش بودن  امور محوله به وکیل دعاوی مالیاتی دارد.

مطالعه همه جانبه و به روز بودن اطلاعات

قوانین با توجه به مقتضیات جامعه دائما در حال تغییر است و قوانین مالیاتی نیز از این امر مستثنی نمی باشند. به همین دلیل اگر وکیل مالیاتی و مشاور مالیاتی مطالعه و پیگیری لازم در این حوزه نداشته باشد. موجب می گردد که دفاع خوبی انجام نگیرد. و به دلیل استناد به قوانین فسخ شده دعوای با مشکل روبرو شوند. از این رو نیاز است که وکیل مالیاتی به جز اشراف بر قوانین هر روز مطالعات تکمیلی داشته باشد. تا از تغییر قوانین و آراء صادره از سازمان مالیاتی و بخشنامه ها و آیین نامه های مرتبط آگاه شود.

فارغ التحصیل رشته های حقوق و اقتصاد و حسابداری

یکی از وظایف وکیل مالیاتی این می باشد. که وی دانش آموخته رشته های حقوق، اقتصاد و حسابداری باشد، اگر چه دیگر افراد نیز شاید بتوانند با تسلط بر قوانین و مقررات به اطلاعات جامعی دست یابند. ولی برای وکالت و قبول دعاوی مالیاتی و ارائه مشاوره حقوقی مالیات بهتر است از فردی که دانش آموخته علم حقوق می باشد. و علم وکالت را می شناسد مدد گرفته شود.

برچسب ها: بدون برچسب

افزودن دیدگاه

Your email address will not be published. Required fields are marked *